Gizlilik İlkelerimiz ve KVKK Hakkında Detaylar;

  1. Genel

Bu beyan kullanıcılarımızı aydınlatmak adına medyumoksan.com internet sitesi tarafından hazırlanmıştır. İçerisinde “gizlilik politikamız ve kişisel verilerin korunması hakkındaki esaslar” gibi konularda yer verilmektedir. Özellikle kişisel verilerin güvenliği ve kullanıcı sözleşmesi gibi ana konuları bulacağınız bu beyan hem internet sitemiz hem de kullanıcılarımızın haklarını korumak adına hazırlanmış olan bilgilendirici ve geçerliliği olan bir belge mahiyeti taşımaktadır.

  1. Kişisel Verilerin Toplanması

Kişisel verilerin toplanması konusunda medyumoksan.com internet siteyi çok hassas kriterler üzerine hareket etmektedir. İnternet sitemize girip gerekli araştırmalar yapan hiçbir kullanıcının kişisel bilgileri yazılımsal olarak kayıt altına alınmamaktadır. Dilediği kadar internet sitemizde vahit geçiren kullanıcılar ad, soy ad, adres, mail, telefon ve ip gibi ele geçirilmesi kolay konularda son derece güvendedirler. Kişisel verilerin toplanması ya da kişilerin rızası ile bazı bilgilere erişim ancak internet sitemizde açıkça hizmet alanı belli edilmiş konularda gerek duyulursa alınmaktadır.

Bu bilgilerim de büyük kısmı anında yok edilmekte ve kalanlar da yüksek bir güvenlikle koruma altına alınmaktadır.

  1. Kişisel Verilerin Paylaşılması

Kişisel verilerin paylaşılması hakkında medyumoksan.com internet sitesinin uyguladığı yöntem açık ve nettir. Herhangi bir kamu mahkemesi karar çıkararak bu verilere ulaşmak istemediği sürece hiçbir surette yine hiçbir kurum ve kişiye ya da kişilere herhangi bir kişisel veri verilmemektedir. Ayrıca sitemimizde kayıtlı olan telefon numarası ve mail gibi bilgiler hem kullanıcılar açısından hem de internet sitemiz açısından oldukça önemli konuların paylaşımı için kullanılmaktadır.

  1. Uluslararası Veri Güvenliği Konusu

Uluslararası veri güvenliği konusu son derce dikkat ve özveri isteyen bir konudur. Zira yabancı ülkelerin ip adres ve sunucuları üzerinden internet sitemize bağlanmak isteyen kişiler için birçok güvenlik açığı da doğabilmektedir.  Ancak medyumoksan.com internet sitesi olarak kullanıcılarımızın veri güvenliğini sağlamak adına çok büyük çalışmalar yürütmekteyiz. Bu bağlamda internet sitemize giren tüm uluslar arası kullanıcılar aynen yerli kullanıcılar gibi tüm güvenlik koşullarından faydalanmakta ve kişisel bilgi güvenliği konusunda endişe taşımamaktadırlar.

  1. Kullanıcı Sözleşmesi

Kullanıcı sözleşmesi medyumoksan.com sitesi tarafından alınan bir dizi önlem ve uyarılar içermektedir. Bunun yanında kullanıcıların hak ve özgürlüklerine de yer verilemektedir. Öncelikle internet sitemizin içindeki tüm makale ve veriler bizim şahsi yorum ve bakış açımıza dayanmaktadırlar. Bu sebeple ilmi yetersizlik ve hafife alma gibi durumlardan dolayı bizim değindiğimiz konulara uyarak kişilerin evde uygulayacağı hiçbir işlemin sorumluluğunu kabul etmemekteyiz. Bunun haricinde yayınladığımız makale ve içeriklerin her birisinin izinsiz olarak kullanılması konusunda kanuni tüm haklarımızı da kullanacağımızı bildirmek istiyoruz. Ayrıca izinli olarak gerek medyumoksan.com gerekse de sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımıza etiketlerime yapabilir kendi sosyal medya hesaplarınızda da kaynağı belli olacak şekilde paylaşabilirsiniz.

  1. Çerezler

Çerezler günümüzde en gelişmiş isteler tarafından da kullanılan kolaylık sağlayıcı yazılımlardır. Çerezler sayesinde verileriniz alınıyor olsa da üçüncü şahıslara aktarılmadan silinmektedir. İnternet sitemizden doya doya faydalanmanızı sağlayacak olan çerezler tüm kontrolü bizde olacak şekilde sağlanmaktadır. İnternet sitemizi daha hızlı kullanım ve daha hızlı ulaşım aracı olarak sizlere sunan çerezler en güvenlikli yapıda kurgulanmışlardır.

  1. Sözleşme Üzerinde Değişiklikler

Değişiklikler hakkında medyumoksan.com internet sitesi tüm maddi manevi haklarını gizlemeyi tercih etmektedir. Çünkü gerek bu beyanname de gerekse de internet sitemizdeki içeriklerde değişiklik yapılabilir ve bunun uygulaması zaman alabilir. Ayrıca internet sitesinde bir takım güncellemeler yapmak da mümkündür. Bu gibi durumlarda gerek görüldüğünde kullanıcılar özel olarak bilgilendirilmektedirler. Bilgilendirmeler telefon ya da e posta yolu ile yapılabildiği gibi internet sitemizde bu konu ile ilgili bir takım demeçler de verebilmekteyiz. Bu konudaki tüm haklarımız saklı tutulmaktadır.

  1. Üçüncü İnternet Siteleri

Üçüncü parti internet siteleri birçok internet sitesine olduğu gibi medyumoksan.com internet sitesine de video gibi içerikler sunma konusunda yardımcı olmaktadır. Ancak herhangi bir durumda bu sitelere giren kullanıcıları bir zarar uğrarlarsa bundan sorumlu olacak taraf kullanıcı ve üçüncü parti internet sitesidir. Bu sebeple kullanıcıların işlemlerini gerçekleştirirken bu konuya dikkat etmeleri gerekmektedir.

  1. Sosyal Medya Eklentileri

Sosyal medya eklentileri medyumoksan.com internet sitesi tarafından kullanıcılarına kolaylık sağlaması ve sosyal medya hesaplarından da haberdar olmaları için hazırlanmış eklentilerdir. Hiçbir şekilde zararlı yazılı içermedikleri gibi kolay kullanımları açısından da oldukça tercik edilmektedirler. Sosyal medya eklentileri sayesinde facebook, instagram, twitter ve whatsapp hesaplarımız ile de iletişime geçmeniz kolaylaşmaktadır.

  1. İstekleriniz ve Önerileriniz

İstek ve önerileriniz medyumoksan.com internet sitesi tarafından titizlikle incelenmekte ve uygun görülenler hakkında çalışmalar yapılmaktadır. Bu konuda site tasarımımızdan içeriklerin konularına kadar her şey ele alınmaktadır. İstek ve önerileriniz sizlerin bilgi güvenliği konusunda da bilgi almanızı sağlamaktadır. Bu konuda başvuru yapan kişilere gerekli yardımlar sağlanarak kişisel verilerinin güvenliği konusunda açıklamalar detaylıca sunulmaktadır. İnternet sitemiz hukuksal bazda hem kendi çıkarlarını hem de danışanlarının ve kullanıcılarının çıkarlarını korumayı kendine görev kabul etmiş ve bu bilinçle hareket eden bir yapıya sahiptir. Bu sebepten dolayı sizlerden gelecek her istek ve öneriye belirli bir sıralamaya göre cevap verilecektir.