1. Anasayfa
  2. Büyüler

Havas İlmi

Havas ilmi nedir? Havas ilmi nasıl öğrenilir? Havas ilmi ne işe yarar? Havas ilmi öğrenmek için neler gereklidir? Havas ilmi ile beyinleri okumak mümkün mü? Medyum Okşan sizin için hepsini açıkladı.

Havas İlmi

Havas ilmi nedir, ne işe yarar gibi sorular gizli ilimler dalında merak edilen ana başlıkları oluşturur. Havas ilmi daha öncesinde de ifade ettiğimiz gibi has ve hassa kelimelerinden türemiştir. Nesne ve tabiat için tercih edilen bu kelime, insanlar için sıra dışı, süt ve seçkin anlamına gelir. Havas ilmi nedir ve İslamiyet’te nasıl bir yere sahiptir gibi konularda çok sık merak edilir.

Medyum Okşan Hanım, ilim konusunda yaptığı araştırmaları sizlerle sunmaktadır. İslamiyet ile alakalı bilgili kişilerden sık bir şekilde havas ilmi terimini duyarız. Tam olarak ne anlama geldiği ise sadece bir araştırma sonucunda bulunur. Yazımızda gerekli olan açıklamaları sizler için net bir şekilde yapacağız. Tüm bunlara karşın aklınıza takılan bir soru olursa, medyum hocamız ile iletişime geçebilirsiniz. Kişi hayatına yön vermek, yeni şeyler öğrenmek istiyorsa bunun için çok sayıda eğitim alanı olduğunu söylemek gerekiyor. Havas ilmi, bilim dalları ve sosyal alanlarda çeşitli dallara ayrılır. İsmine daha öncesinde çok fazla rastlanmasa da araştırılan konulardan biridir.

Bu ilim kimlere öğretilir ve ne işe yarar gibi sorular merak konusudur. Havas, ‘’Has’’ kelimesinden türemiştir. İsminden de anlayabileceğiniz gibi, kendine has özellikleri olan, nitelik açısından başkasından farklı olan anlamları içerir. Tam olarak mantığı da bu şekilde yerleşmiştir. Havas çok fazla bilinmeyen ve herkes için farklı olan anlamında iken, bu kişilere ise seçkin ve sıra dışı kişiler olarak isim vermek söz konusu olabilir. İslam Alimi olan kişiler, Allah tarafından yaratılan varlıkların bir hikmeti olduğundan yola çıkar. Bu türleri araştırmak ve gizli sırların kapısını aralamak son derece önemlidir.

Doğada birçok canlı ve cansız varlık olduğunu ifade etmek gerekiyor. İslam alimleri doğada var olan bu varlıkları araştırmak üzerine kendi hayatlarını adarlar. Konu hakkında bir görüş birliği olduğunu da ifade edebiliriz. Her türde kendi oluşumuna ait bir oluşum vardır. Bu anlamda, tüm varlıklar farklı bileşimlerden meydana gelir.

Havas ilmi nedir?

Havas ilmi nedir sorusuna, sizler için bu yazımızda net bir şekilde ifade edeceğiz. Nesneler, gizli özelliklerini tanımayla ilgili bir tanım olan havas ilmi, gizli özelliklerden yararlanmayı amaçlar. Bu ilim, çok üzerinde durulması gereken ve son derece önemli sırları içinde barındırır. Din açısından baktığımız zaman bunun uygulanmasında sakınca olduğunu söylemek söz konusu değildir. Gerçek özelliklerin gün yüzüne çıkması gerekiyor.

İnsanlar, hayatlarına yön vermek için çeşitli eğitimlere tabi olurlar. Bu alanlar sosyal alanlar ya da bilim dalları olabilir. Havas ilmi, bu dallar arasında düşündüğümüz zaman çok fazla bilinmez. Fakat gerekli olan araştırmaların yapılması halinde ne kadar önemli olduğunu anlamak mümkün olur.

Havas ilminin diğer bir önemli özelliği ise kendine has özelliklere sahip olmasıdır. Bu özellikler bir başkasında yer almaz. Hatta has kelimesinden türemesi bu nedene dayalıdır. Seçkin kişiler Havas ilmi ile yakından ilgilenir. Havas kelimesi, bilinmeyen, farklı ilimle uğraşmak anlamına da gelir. Kısacası bir sır perdesini aralamak gibidir. Yoğun cesaret ve bunun yanında talep ister.

İslam Alimleri tarafından keşfedilen havas ilmi, Allah tarafından yaratılan varlıkların bir hikmeti olduğunu ifade eder. Buradan yola çıktığımız zaman araştırmalar yapmak ve ilahi sırları keşfetmek de söz konusu olur. Araştırma konusu içinde hem doğada yer alan canlı hem de cansız varlıklar vardır. Havas ilmi tüm bu varlıkların kendine has özellikleri olduğunu söyler. Özellikler eleman olarak da ifade edilmektedir. Her varlık bu şekilde farklı farklı bileşenlerden meydana gelir.

Havas ilmi nasıl öğrenilir?

Havas ilmi nasıl öğrenilir, merak edilen bir konudur. Havas ilmini öğrenmek isteyen kişi, ilk başta işin erbabına danışmalıdır. İlim öğrenen kişilerin dikkatli ve azimli olması şarttır.  Medyum Okşan Hanım’ın havas ilmi öğrenmek isteyen ve danışan çok sayıda öğrencisi olduğunu vurgulamak gerekiyor. İlime başlamak isteyen kişiler için gerekli olan 3 ana şarttan bahsetmek gerekiyor. Bu şartların yerine gelmemesi öğrenme sürecinde sorunlar olacağını gösterir.

Kişinin ilimden şüphe etmemesi ve inançlı olması şarttır. Bu şartın ana şart ve zorunluluk olduğunu dile getirmek gerekiyor. Aynı zamanda kararlı olmak da son derece önemlidir. Havas ilmi, kişinin hevesle gireceği ve sonrasında vazgeçeceği bir alan değildir. Havas ilmine giriş ve çıkış son serece zordur. Son olarak ise, kişi eğer yeterli sabır seviyesine sahip ise, süreç içinde zorlanmayabilir. İstenen güce bir an önce kavuşmak söz konusu olmaz. Bu nedenle beklemek son derece önemlidir.

Havas ilmi için yeterince bilgi sahibi bir kişi bulamadıysanız, ama havas ilmine giriş yapmak istiyorsanız, aşağıda yer alan uygulamalara dikkat kesilmeniz gerekiyor. Kişi geceleri gördüğü rüyaları sabah kalktığı zaman ayrıntılı bir şekilde deftere yazmalıdır. Bir süre sonrasında bu durum bilinçli olarak kişiye yön verir. Onu yorumlamanız için bir neden olur. Astral seyahat için de başlangıç garantisi taşır.

Namaz kılmak, Kur-an okumak gibi eylemler ile kulluk görevinizi yerine getirmek için sizde ruhani açılımlar sağlanır. Aynı zamanda alkol, kumar ve zina gibi kötülüklerden de uzak durmuş olursunuz. Havas ilmi ile alakalı bilgileri takip etmek ve onları okumak siz de önemli gelişimler sağlar.

Havas ilmi ne işe yarar?

Havas ilmi, alimler tarafından herkese açıkça öğretilmez.  Kullanım amacı olarak iyi ve kötü niyet sayılabilir. Kişi eğer iyi niyet ile bu ilimi kullanırsa kötü alışkanlıklarından uzaklaşır ve dine yönelir. Ama istisnaların da mümkün olduğunu dile getirmek gerekiyor.

Havas ilmi ne işe yarar sorusu, eski zamanlardan bu yana merak edilen önemli konulardan biridir. Havas ilmi sahibi olan kişi abdestiz dolaşmaz ve o şekilde asla bir işe girişmez. İyi niyetli bir havas isterse bir kişi üzerinde var olan büyüyü bozabilir. Aynı zamanda zıttı özelliklere sahip olan kişiler de vardır. Cinni varlık ve büyü gibi kontrollü durumlar üzerinde uzmanlık sahibi olmaları da söz konusudur.

Havas ilmi, öteki dünya ile temas konusunda son derece yararlıdır. Bazı zamanlarda kişinin hayata müdahale etmeden önce önün geçer ve büyü durumu alır. Büyüler arasında en çok aşık etme ve ayırma büyüsü tercih edilir. Medyum Okşan Hanım’ın bu konu başlığında son derece önemli bilgilere sahip olduğu biliniyor.

Havas ilmi öğrenmek

Havas ilmi öğrenmek için üç farklı yöntem olduğu biliniyor. Bunlar arasında ilk sırada semavi yöntemleri ile havas ilmine ulaşmak vardır. Havas ilmine gerçek anlamda sahip olmak için Allah’a tamamen kendini adama gerekir. Bunun için dünyevi unsurlardan kişinin kendisini arındırması gerekiyor. Ancak bu şekilde havas ilmine hazır hale gelir. İslamiyet noktasında da incelediğimiz zaman ibadetlerin önemi çok fazladır.

Havas ilminin bazı dereceleri vardır. İyi ve en iyi bu dereceleri meydana getirir. Bazı varlıkların özellikleri çok açık bir şekilde görülür. Bazı varlıklar ise sadece gizli bir hazinedir. Havas ilminde kişiler bu gizli kalmış olan özellikleri keşfetmek ister. Herkesin gördükleri ile ilgilenmezler.

Havas ilmi öğrenmek isteyen kişiler ilk aşamada sitemize erişim kurmak zorundadır. Bazı konu başlıklarında internette gerekli bilgilere ulaşmak zorlayıcı olabilir. Bu noktada yapılması gereken Medyum Hoca ile görüşme sağlamaktır. Havas ilmi sahip olduğu özellikler ile olağan üstü ya da doğa üstü güç olarak ifade edilebilir. Havas ilminde çok farklı teknikler bulunur. Bu tekniklerin bazı bölümleri İslam dininde hoş görü ile karşılanmaz. Havas ilmi uygulamanın şart ve usulleri son derece fazladır. Eğer bunlara uyulursa, İslamiyet havas ilmini zararlı bulmaz.

Havas ilmi, diğer dünya ile temasa yaraması noktasında son derece etkilidir. Bazı süreçlerde hayata müdahale etmenin önüne geçer ve bu sayede büyü durumunu almaktadır. Büyüler arasında aşık etme ve gideni geri getirme gibi, kontrol mantığına dayanan süreçler yer alır. Eski zamanlarda Harut ve Marut isminde 2 adet melek havas ile alakalı bilgileri bizlere verir. Bu bilgiler verilirken meleklerin iyi niyetli olduğuna söz verilir ve bu ilim öğretilirdi.

Havas ilmi ile beyinleri okumak

Havas ilmi ile alakalı merak edilen bir diğer konu başlığı ise, beyinleri okumanın söz konusu olup olmadığıdır. Havas ile beyinleri okuyarak, bir başka kişinin düşüncesi tahmin edilebilir. Son derece etkili bir yöntem olmasının yanında, insanlık süreçlerinin en başından bu yana kullanılmaktadır. Havas ilmi hakkında bilgi almak ve konuyu değerlendirmek için sitemizi takip edebilirsiniz.

İlim ve bilim konularında, kişinin net bilgi alması, gerçekleri öğrenmesi için bilgi aldığı kişinin uzmanlığı son derece önemlidir. Havas ilmi konusunda uzman olan Medyum Hoca, sürekli olarak kendini geliştirerek, en yeni bilgileri öğrenme noktasında adımlar atar. Sitemizin de bu noktada önemli içerikler ile sizlere yardımcı olduğunu söyleyebiliriz. Havas, daha öncesinde de ifade edildiği gibi mucizevi süreçlere dayanan bir ilimdir. Orta çağlardan beri inanışlar arasında yer alıyor. Çeşitli alimler tarafından öğretileri vardır.

Medyum Okşan Hoca, en güncel gizli ilim bilgilerini sizlere sunarak, yenilikleri ve güncel bilgileri her an temiz bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz. Havas ilmi ile beyin okumak gibi bir konunun mümkün olup olmadığı da henüz araştırma aşamasındadır. Kişi iyi niyetli ya da kötü niyetli olarak havas yapabilir. Burada önemli olan kalbi duyguları ve elinde olan yetenekleri ne şekilde kullandığıdır.

Havas ilmi ve diğer ilimler, internet üzerinde yer alan kaynaklar üzerinden araştırılması halinde, en güncel bilgilere anında ulaşabilirsiniz. Ulaştığınız bilgilerin doğru olup olmadığında hocamıza sormanız gerekir. Hocamız, en doğru yanıtlar ile sizlere yol haritası çizer. Başka birinin düşüncelerini okumak ve o düşüncelere yön vermek için tercih edilen birçok yöntem vardır. Bu yöntemleri sizlere sitemizde ve güncel içerikler üzerinden net bir şekilde sunmaya devam edeceğiz. Yenilikleri için bizi takip edin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir